Autokraan transport & hijswerkzaamheden

Autokraan transport & hijswerkzaamheden

Transport zowel horizontaal als verticaal..!


Met onze moderne en dynamische vrachtwagens, allen voorzien van autokraan en bediend door professionele chauffeurs, zijn wij u graag van dienst voor autokraan transport en hijswerkzaamheden.

Het voordeel van de autokraan zit hem in het zelf kunnen laden en lossen van de goederen die getransporteerd dienen te worden, eventueel met behulp van een evenaar of pallethaak. Bij aankomst op de locatie kan de chauffeur direct met de eigen autokraan aan de slag waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Verder is er geen aparte hijskraan nodig en dat levert u direct financieel voordeel op.

Wij beschikken over een ruim aanbod autokranen met een minimale capaciteit van 40 ton/mtr. De autokranen zijn allen voorzien van radiografische afstandbediening en hebben een hydraulisch bereik van minimaal 16 meter. Alle autokranen zijn TCVT-gekeurd en worden bediend door een eigen chauffeur/kraanmachinist met TCVT- en VCA-certificaat. De basis voor een veilige uitvoering van uw opdracht.

Naast autokraan transport bieden wij de dienstverlening hijswerk. U huurt een vrachtauto met autokraan en machinist voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden op locatie. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van opslagcontainers, machines of bouwmaterialen alsook het hijsen van glas of kozijnen op een bouwproject. Zelfs het hijsen en plaatsen van uw hottub of jacuzzi bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is specialist in het verzorgen van autokraan transport en hijswerk in opdracht van bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen voor onder ander de bouw- en infrasector.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


 

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

  • Veelzijdig in inframontage en autokraantransport
  • Kwaliteit zonder compromissen
  • Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief
  • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen en sterke relaties.
Transportbedrijf Bosch
Copyright 2019 © Alle rechten voorbehouden -Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. - Steenovensestraat 2a - 5321 NE HEDEL - T 073 599 74 58 - info@bosch-hedel.com