Autokraantransport & hijswerkzaamheden

Autokraantransport & hijswerkzaamheden

Transport zowel horizontaal als verticaal..!

Met onze moderne en dynamische vrachtwagens allen voorzien van autokraan zijn wij u graag van dienst voor autokraantransport en/of hijswerkzaamheden.

Het voordeel van de autokraan zit hem in het zelf kunnen laden en lossen van de goederen die getransporteerd dienen te worden eventueel met evenaar of pallethaak.
Bij aankomst op de locatie kan de chauffeur direct met eigen autokraan aan de slag. Er is geen aparte hijskraan nodig en dat levert u direct financieel voordeel op.

Wij beschikken over een ruim aanbod autokranen met een capaciteit van 40 ton/mtr tot en met 60 ton/mtr allen voorzien van radiografische afstandbediening,
Onze autokranen hebben een hydraulisch bereik van minimaal 16 meter, zijn TCVT-gekeurd en worden bediend door een eigen chauffeur/kraanmachinist met TCVT- en VCA-certificaat.

Naast autokraantransport bieden wij ook de mogelijkheid om een vrachtauto met autokraan in te huren voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden voor bijvoorbeeld het verplaatsen van een opslagcontainer of machine, het monteren van glas of kozijnen op een bouwproject, het monteren van een houtskeletbouwhuis of gewoon bij u thuis voor het hijsen van uw hottub of jacuzzi.

Kortom; de autokraan is een allrounder als het om hijswerkzaamheden gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


 
Transportbedrijf Bosch
Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. - Steenovensestraat 2a - 5321 NE HEDEL - T 073 599 74 58 - info@bosch-hedel.com