Autokraantransport & hijswerkzaamheden

Autokraantransport & hijswerkzaamheden

Transport zowel horizontaal als verticaal..!

Met onze moderne en dynamische vrachtwagens allen voorzien van autokraan zijn wij u graag van dienst voor autokraantransport en/of hijswerkzaamheden.

Het voordeel van de autokraan zit hem in het zelf kunnen laden en lossen van de goederen die getransporteerd dienen te worden eventueel met evenaar of pallethaak. Bij aankomst op de locatie kan de chauffeur direct met eigen autokraan aan de slag. Er is geen aparte hijskraan nodig en dat levert u direct financieel voordeel op.

Wij beschikken over een ruim aanbod autokranen met een capaciteit van 40 ton/mtr tot en met 60 ton/mtr allen voorzien van radiografische afstandbediening. Onze autokranen hebben een hydraulisch bereik tussen de 16,5 en 20,5 meter, zijn TCVT-gekeurd en worden bediend door een eigen chauffeur/kraanmachinist met TCVT- en VCA-certificaat.

Naast autokraantransport bieden wij ook de dienstverlening hijswerk. U huurt een vrachtauto met autokraan in voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden op locatie. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van opslagcontainers, machines, bouwmaterialen en het hijsen van glas of kozijnen op een bouwproject. Zelfs het hijsen van uw hottub of jacuzzi bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Kortom; de autokraan is een allrounder als het om hijswerkzaamheden gaat en is snel operationeel op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


 

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

  • Veelzijdig in inframontage en autokraantransport
  • Kwaliteit zonder compromissen
  • Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief
  • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen en sterke relaties.
Transportbedrijf Bosch
Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. - Steenovensestraat 2a - 5321 NE HEDEL - T 073 599 74 58 - info@bosch-hedel.com