Transportbedrijf Den Bosch

Transportbedrijf Den Bosch

U bent op zoek naar een transportbedrijf in Den Bosch? Dan bent u bij Transportbedrijf Bosch Hedel aan het juiste adres. We zijn gestart in 1998 als traditioneel transportbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist.Bosch Hedel is gevestigd en (onder andere) actief in de regio Den Bosch.


Transport Den Bosch regio

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is een allround transport- en montagebedrijf onderverdeeld in verschillende specialismen met elk hun eigen kracht. Ons transportbedrijf Den Bosch geniet bekendheid in de regio en wij kennen de regio zelf dan ook door en door Ons enthousiaste, flexibele en vakkundige team bestaat uit 35 deskundig opgeleide medewerkers met technisch inzicht en ervaring. Bosch Hedel B.V. is onderverdeeld in een aantal specialismen;
Transportbedrijf Den Bosch


Autokraan transport & hijswerkzaamheden

Met onze moderne vrachtwagens, allen voorzien van autokraan en bediend door professionele chauffeurs, zijn wij u graag van dienst voor autokraan transport en hijswerkzaamheden in Den Bosch.
Bij aankomst op de locatie kan de chauffeur direct met onze eigen autokraan aan de slag waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Hiervoor is er dus er geen aparte hijskraan nodig en dat levert u direct financieel voordeel op. Interesse? Neem dan contact met ons op!


Speciaal transport 

Ons transportbedrijf kenmerkt zich tevens in het vervoer van goederen met een afwijkende maat is een uitdaging op zich, als ook het materieel wat hiervoor ingezet dient te worden. Is de locatie bereikbaar met groot materieel en kan er gemanoeuvreerd worden? Deze uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Voor het verzorgen van speciaal transport moet u bij Bosch Hedel zijn!


Infratechniek & detachering personeel

De grote diversiteit aan materieel en hulpstukken, in combinatie met ervaren en professionele medewerkers, is de basis om uw infraproject tot een succes te maken. Ons wagenpark van ons transportbedrijf Den Bosch  bestaat uit bakwagens met autokraan en dubbel uitschuifbare trekker-opleggercombinaties met autokraan. De autokranen zijn voorzien van hydraulische hulp-leidingen zodat deze uitgerust kunnen worden met lichtmastklemmen, hydraulische grondboren en knijperbakken.

transport Den Bosch


Interesse in een transportbedrijf Den Bosch?

Bosch Hedel is gespecialiseerd in diverse soorten transporten en hijswerk. Met elk transport vanuit de regio Den Bosch streven we ernaar om de klant de hoogste kwaliteit aan te bieden. Doordat wij een uitgebreid wagenpark in eigen beheer hebben kunnen wij u hierop goede service aanbieden. Ons transportbedrijf Den Bosch biedt de volgende mogelijkheden:
  • Bakwagen transport
  • Bouwmaterialen transport
  • Infra transport
  • Kraantransport
  • Lengte transport
  • Verticaal transport

Via onze website kunt u eenvoudig contact met ons transportbedrijf Den Bosch opnnemen via het contactformulier. Wilt u graag meer weten over wat wij voor uw specifieke situatie te bieden hebben? U bereikt ons via het volgende telefoonnummer: 073 599 74 58, dan vertellen wij u meer over onze mogelijkheden.

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

  • Veelzijdig in inframontage en autokraantransport
  • Kwaliteit zonder compromissen
  • Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief
  • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen en sterke relaties.
Transportbedrijf Bosch
Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden