Infratechniek & detachering personeel

Het monteren en demonteren van lichtmasten, verkeerslichten, bewegwijzering en overig wegmeubilair is waar het bij onze infratak om draait.
De grote diversiteit aan materieel en hulpstukken, in combinatie met ervaren en professionele medewerkers, is de basis om uw infraproject tot een succes te maken. Ons wagenpark bestaat uit bakwagens met autokraan en dubbel uitschuifbare trekker-opleggercombinaties met autokraan. De autolaadkranen zijn voorzien van hydraulische hulpleidingen zodat deze uitgerust kunnen worden met lichtmastklemmen, hydraulische grondboren, knijperbakken en hydraulische trilblokken. Eigen minigravers kunnen worden ingezet om de montagewerkzaamheden op locatie te ondersteunen en/of de kabelwerkzaamheden te verzorgen. 

Bosch Hedel

Onze dienstverlening

Bosch Hedel Infratechniek

Certificaten

Onze vakkundige medewerkers zijn in bezit van VCA, het certificaat Veilig werken langs de weg of BRL9101 en het BHV certificaat. Alle chauffeurs/kraanmachinisten zijn TCVT-gecertificeerd waardoor het uitvoeren van hijswerk met autokraan tot de mogelijkheden behoort.

Bosch Hedel Hijswerkzaamheden

Storingsdienst

Wij beschikken over een eigen storingsdienst die bij een storing of calamiteit direct opgeschakeld kan worden. ​Onze planning is 24/7 bereikbaar en door zowel het materieel als personeel in eigen beheer te hebben, zijn wij niet afhankelijk van derden. U vraagt, wij draaien!

Infratechniek

Onze infratechniek projecten

Transport nodig?

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is specialist in het verzorgen van speciaal transport in opdracht van bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen voor onder ander de bouw- en infrasector. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

speciaal transport leerdam

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.