Speciaal transport

Speciaal transport

Speciaal transport, een speciale tak van (tran)sport...


Het vervoer van goederen met een afwijkende maat is een uitdaging op zich, alsook het materieel wat hiervoor ingezet dient te worden. Is de locatie bereikbaar met groot materieel en kan er gemanoeuvreerd worden? Deze uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Sinds jaar en dag zijn we gespecialiseerd in speciale transporten van o.a. machines, pontons, lichtmasten, portalen, bewegwijzering, staalconstructies, betonelementen, bouwmaterialen, units en opslagcontainers.

Het laden en lossen van goederen met een afwijkende maat is vaak een issue maar hier bieden onze autokranen de oplossing en zelfs montage- en/of hijswerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

Al onze semidiepladers zijn voorzien van aluminium opritten waardoor bouw- en graafmachines de opleggers op- en afgereden kunnen worden. De bakwagens en aanhangwagens zijn uitgevoerd met een extra lage laadvloer zodat ook goederen met een grote hoogte vervoerd kunnen worden. 

Wij hebben voor al ons rijdend materieel de beschikking over langlopende ontheffingen voor het vervoer van ondeelbare goederen die de toegestane afmetingen overschrijden. Een afwijkende lengte, breedte of hoogte is dus geen obstakel voor het speciale transport. 

Speciaal transport is nooit standaard en vergt speciale logistieke oplossingen met voornamelijk specialistisch uitschuifbaar en hydraulisch gestuurd materieel. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

  • Veelzijdig in inframontage en autokraantransport
  • Kwaliteit zonder compromissen
  • Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief
  • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen en sterke relaties.
Transportbedrijf Bosch
Copyright 2019 © Alle rechten voorbehouden -Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. - Steenovensestraat 2a - 5321 NE HEDEL - T 073 599 74 58 - info@bosch-hedel.com