Speciaal transport

Speciaal transport

Speciaal transport, een speciale tak van (tran)sport...

Het vervoer van goederen met een afwijkende maat is een uitdaging op zich alsook het materieel wat hiervoor ingezet dient te worden.
Is de locatie bereikbaar met groot materieel en kan er gemanouvreerd worden? Deze uitdagingen gaan wij niet uit de weg.
Sinds jaar en dag zijn we gespecialiseerd in speciale transporten van o.a. machines, pontons, lichtmasten, portalen, bewegwijzering,
staalconstructies, betonelementen, bouwmaterialen, units en opslagcontainers.

Het laden en lossen van goederen met een afwijkende maat is vaak een issue maar hier biedt onze autokraan de oplossing en zelfs montage of hijswerk behoort tot mogelijkheden.
De semi-diepladers zijn voorzien van aluminium opritten waardoor bouw-/graafmachines de opleggers op- en afgereden kunnen worden.
Onze bakwagens en aanhangwagens zijn uitgevoerd met een lage laadvloer zodat ook goederen met een grote hoogte vervoerd kunnen worden. 

Wij hebben voor al ons rijdend materieel de beschikking over langlopende ontheffingen voor het vervoer van ondeelbare goederen die de toegestane afmetingen overschrijden.
Een afwijkende lengte, breedte of hoogte is dus geen obstakel voor het speciale transport. 

Speciaal transport is nooit standaard en vergt speciale logistieke oplossingen met voornamelijk specialistisch uitschuifbaar en hydraulisch gestuurd materieel. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Transportbedrijf Bosch
Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. - Steenovensestraat 2a - 5321 NE HEDEL - T 073 599 74 58 - info@bosch-hedel.com