Autolaadkraan transport

Autolaadkraan transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor autokraan transport en hijswerkzaamheden? Bosch Hedel B.V. helpt u graag! Op deze pagina leest u meer over onze dienstverlening en de mogelijkheden rondom autolaadkraan transport.
 

Over autolaadkraan transport

Een autolaadkraan combineert hijswerkzaamheden en transport in één voertuig. Deze techniek komt voornamelijk van pas bij:
 
 • Plaatsen van dakkapellen, kozijnen, glas of jacuzzi’s
 • Montagewerkzaamheden
 • Laden en lossen van goederen
 • Machinetransport en het plaatsen van machines

Het grote voordeel van de autokraan is het zelf kunnen laden en lossen van de goederen die getransporteerd dienen te worden, eventueel met behulp van een evenaar of pallethaak.
 

Onze autokranen

Wij beschikken over een ruim aanbod aan autokranen. U kunt één of meerdere autolaadkranen bij ons huren. Als er bijvoorbeeld één zware container verplaatst moet worden, adviseren we aan beide kanten een kraan te zetten.
 • Wij beschikken over 7 autokranen in totaal
 • Minimale capaciteit van 40 ton/mtr per autolaadkraan
 • Allen voorzien van radiografische afstandsbediening 
 • Allen met een hydraulisch bereik van minimaal 16 meter
 • Alle autokranen zijn TCVT-gekeurd
 • Bediend door gecertificeerde chauffeurs/kraanmachinisten

autolaadkraan transport 

Hijswerk dienstverlening

Naast autokraan transport bieden wij de dienstverlening hijswerk. U huurt een vrachtauto met autokraan en machinist voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden op locatie, in combinatie met onze ervaren medewerkers. 
In totaal hebben wij 35 medewerkers in dienst. Van grondwerkers tot monteurs en van minigravermachinisten tot chauffeurs en autolaadkraanmachinisten. Alles om de klus te klaren!
 

Onze voordelen

1. 24/7 inzetbaar
Door ons uitgebreide materieel transporteren wij van groot tot klein. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar. Zo passen wij ons aan uw schema aan en niet andersom!

2. Specialist in bouw- en infrasector
Wij verzorgen autolaadkraan transport voor de bouw- en infrasector. We laden de bouwmaterialen op en transporteren deze naar de locatie. Op locatie lossen of monteren we de materialen met behulp van onze autolaadkranen.

3. Gecertificeerde medewerkers
Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-veiligheidscertificaat en Veilig Werken Langs De Weg. Onze chauffeurs beschikken over het verplichte TCVT-certificaat voor hijswerk en een groot deel van onze medewerkers is in het bezit van het BHV-diploma.

4. Voordelige oplossing
Bij aankomst op de locatie kan de chauffeur direct met de eigen autokraan aan de slag. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. Ook is er geen aparte hijskraan nodig, wat direct financieel voordeel oplevert. Aanvullend personeel nodig voor bijvoorbeeld montage? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Zo hoeft u geen aanvullende kosten te maken bij meerdere partijen.

5. Autolaadkraan transport, hijswerk en montagewerkzaamheden in Europa
Onze autolaadkranen en medewerkers voldoen aan alle eisen en zijn in het bezit van de noodzakelijke certificaten voor het uitvoeren van onze werkzaamheden zowel nationaal als internationaal.
 

Autokraan transport nodig?

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is specialist in het verzorgen van autolaadkraan transport en hijswerk in opdracht van bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen voor onder ander de bouw- en infrasector. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem contact met ons op!
 
autokraan transport
autolaadkraan container / unit transport
autolaadkraan stoplicht vri wegwerkzaamheden

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

 • Veelzijdig in inframontage en autokraantransport
 • Kwaliteit zonder compromissen
 • Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief
 • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen en sterke relaties.
Transportbedrijf Bosch
Copyright 2022 © Alle rechten voorbehouden