Transportbedrijf Zaltbommel

U bent op zoek naar een transportbedrijf in de regio Zaltbommel? Transportbedrijf Bosch Hedel is gestart in 1998 als traditioneel transportbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist.
Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is onderverdeeld in een aantal specialismen;

transportbedrijf zaltbommel

Autokraantransport & hijswerkzaamheden

Met onze moderne vrachtwagens, allen voorzien van autokraan en bediend door professionele chauffeurs, zijn wij u graag van dienst voor autokraan transport en hijswerkzaamheden in de regio Zaltbommel.
Bij aankomst op de locatie kan de chauffeur direct met onze eigen autokraan aan de slag waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Hiervoor is er dus er geen aparte hijskraan nodig en dat levert u direct financieel voordeel op.
Interesse? Neem dan contact met ons op!

infratechniek zaltbommel

Speciaal transport

Het vervoer van goederen met een afwijkende maat is een uitdaging op zich, als ook het materieel wat hiervoor ingezet dient te worden. Is de locatie in Zaltbommel bereikbaar met groot materieel en kan er gemanoeuvreerd worden? Deze uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Voor het verzorgen van speciaal transport moet u bij Transportbedrijf Bosch Hedel zijn!

 

speciaal transport zaltbommel

Infratechniek & detachering personeel

De grote diversiteit aan materieel en hulpstukken, in combinatie met ervaren en professionele medewerkers, is de basis om uw infraproject tot een succes te maken. Ons wagenpark bestaat uit bakwagens met autokraan en dubbel uitschuifbare trekker-opleggercombinaties met autokraan. De autokranen zijn voorzien van hydraulische hulp-leidingen zodat deze uitgerust kunnen worden met lichtmastklemmen, hydraulische grondboren en knijperbakken.

transport in zaltbommel

Interesse in transport Zaltbommel?

Transportbedrijf Bosch Hedel is gespecialiseerd in diverse soorten transporten;

  • Bakwagen transport
  • Bouwmaterialen transport
  • Infra transport
  • Kraantransport
  • Lengte transport
  • Verticaal transport

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

transport zaltbommel

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.