Transport of transportbedrijf Tilburg

U bent op zoek naar een transportbedrijf in de regio Tilburg? Transportbedrijf Bosch Hedel is gestart in 1998 als traditioneel transportbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist.
Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is onderverdeeld in een aantal specialismen;

transportbedrijf tilburg

Autokraantransport & hijswerkzaamheden

Met onze moderne vrachtwagens, allen voorzien van autokraan en bediend door professionele chauffeurs, zijn wij u graag van dienst voor autokraan transport en hijswerkzaamheden in de regio Tilburg. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Transportbedrijf Tilburg

Speciaal transport

Het vervoer van goederen met een afwijkende maat is een uitdaging op zich, als ook het materieel wat hiervoor ingezet dient te worden. Is de locatie in Tilburg bereikbaar met groot materieel en kan er gemanoeuvreerd worden? Deze uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Voor het verzorgen van speciaal transport moet u bij Transportbedrijf Bosch Hedel zijn!

 

speciaal transport tilburg

Infratechniek & detachering personeel

De grote diversiteit aan materieel en hulpstukken, in combinatie met ervaren en professionele medewerkers, is de basis om uw infraproject tot een succes te maken. Ons wagenpark bestaat uit bakwagens met autokraan en dubbel uitschuifbare trekker-opleggercombinaties met autokraan.

transport in tilburg

Over transportbedrijf Bosch Hedel

Ons transportbedrijf is gevestigd in Hedel, Gelderland en biedt al ruim 10 jaar transport op maat in Nederland en daarbuiten. Sinds 2008 is ons bedrijf VCA gecertificeerd en al meerdere jaren zijn wij ‘Erkend Leerbedrijf’. Ons enthousiaste, flexibele en vakkundige team bestaat uit 30 deskundig opgeleide medewerkers met technisch inzicht en ervaring. 

hijswerkzaamheden tilburg

Onze voordelen

Transportbedrijf Tilburg

Interesse in transport Tilburg?

Transportbedrijf Bosch Hedel is gespecialiseerd in diverse soorten transporten;

  • Bakwagen transport
  • Bouwmaterialen transport
  • Infra transport
  • Kraantransport
  • Lengte transport
  • Verticaal transport

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

transport tilburg

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.