Over ons
Navigatie

Over ons

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is een allround transport- en montagebedrijf onderverdeeld in verschillende specialismen met elk hun eigen kracht.  Sinds 2008 is ons bedrijf VCA gecertificeerd en al meerdere jaren zijn wij ‘Erkend Leerbedrijf’. Ons enthousiaste, flexibele en vakkundige team bestaat uit 30 deskundig opgeleide medewerkers met technisch inzicht en ervaring. Wij werken volgens een no-nonsense en hands-on mentaliteit wat in combinatie met ons jong, dynamisch en specialistisch materieel uw transport, montage- of hijswerk tot een succes maakt.
 

Mijlpalen in de Bosch-geschiedenis

1998
Oprichting van Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. op de huidige locatie aan de Steenovensetraat 2a in Hedel door Arie Bosch en zoon Henk Bosch. Bij de oprichting bezitten Arie en Henk Bosch beiden de helft van de aandelen van het transportbedrijf. Vanaf de start van het bedrijf wordt er de eerste jaren uitsluitend transport verricht als charter met losse trekkers en een containerchassis voor diverse opdrachtgevers. Gezamenlijk met broers Bert en Cobie is Henk sinds 1984 tevens eigenaar van Aannemingsbedrijf Bosch.
2001
Arie Bosch overlijdt op 60-jarige leeftijd en vervolgens neemt Henk Bosch alle aandelen van het transportbedrijf over zodat hij enig aandeelhouder wordt.
2005
Specialisme “infratechniek en detachering personeel” wordt door de vraag uit de markt toegevoegd.
Op verzoek van een nieuwe opdrachtgever werd een van onze trucks gespoten in haar huisstijl. Achter deze trekker kwam een oplegger met autokraan. De eerste autokraan is een feit en de montagewerkzaamheden in de infratechniek konden beginnen. Het personeelsbestand wordt uitgebreid met montagemedewerkers en grondwerkers, ook wordt er geïnvesteerd in montagebussen, minigravers en gereedschap om de werkzaamheden als full-service concept te kunnen uitvoeren. Na de toevoeging van dit specialisme en mede dankzij de jarenlange ervaring van Henk Bosch als aannemer in de wegenbouw komt de groei van het bedrijf in stroomversnelling. Vanaf dit moment kan gesproken worden van een allround transport- en montagebedrijf.
2010
Specialisme “autokraantransport & hijswerk” wordt toegevoegd.
Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. wordt door diverse opdrachtgevers steeds vaker ingeschakeld voor transport met autolaadkraan en het uitvoeren van hijswerkzaamheden met de autokraan. De flexibiliteit van onze planning in combinatie met onze ervaren en deskundige medewerkers is een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Korte lijnen, kwaliteit, veelzijdigheid en snel kunnen schakelen op het moment dat een opdrachtgever dat verlangd.
2012
Vanwege de afnemende rendabiliteit in het charter-transport en het sluiten van vestigingen van onze opdrachtgevers is de dienstverlening charter-transport afgebouwd en gestopt.
2014
Door de aanhoudende groei wordt er een planner aangesteld die de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich neemt zodat Henk Bosch zich kan focussen op zijn directietaken.
2015
Specialisme “speciaal transport” wordt toegevoegd.
Door het uitgebreide wagenpark, bestaande uit diverse bakwagens met aanhanger en trekker-oplegger combinaties met dubbel uitschuifbare opleggers -allen voorzien van langlopende ontheffingen- is de toevoeging van dit specialisme een logische aanvulling op het dienstenpakket.
2016
Gezien de gestage groei van Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. neemt Henk Bosch het besluit om uit Aannemingsbedrijf Bosch te stappen om zich volledig op het transportbedrijf te kunnen concentreren en dit verder uit te kunnen bouwen.
2019
Door een bedrijfssplitsing treedt de volgende generatie toe tot de directie van Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. en is het bedrijf met de nieuwe directie klaar voor de toekomst.
De huidige directie bestaat uit Arjan Bosch, Mariëlle Bosch-Leerintveld, Henk Bosch en Maikel Bosch (van links naar rechts op de foto bovenaan deze pagina).
2020
Het laatste jaar van het decennium wat meteen ook een heel bijzonder jaar is.
De hele wereld wordt opgeschrikt door de coronapandemie. Ondanks het "nieuwe normaal" hebben wij -met inachtneming van de landelijke maatregelen- onze transporten en montagediensten kunnen uitvoeren.
2021
Op 1 oktober 2021 is ons nieuwe multifunctionele en energiezuinige bedrijfsgebouw in gebruik genomen. Op de begane grond is de werkplaats en een stalling voor materieel gevestigd. Op de eerste verdieping zit onze planning, administratie, archief, kantine en spreekkamer. Kortom, alles onder één dak.
 

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

  • Veelzijdig in inframontage en autokraantransport
  • Kwaliteit zonder compromissen
  • Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief
  • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen en sterke relaties.
Transportbedrijf Bosch
Copyright 2022 © Alle rechten voorbehouden