Transportbedrijf Gelderland

Transportbedrijf Gelderland

Welkom bij Bosch Hedel B.V. - Veelzijdig transportbedrijf in Gelderland. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze diensten.
 

Landelijk Transport vanuit Gelderland

Bosch Hedel B.V. is een veelzijdig transportbedrijf in Gelderland en bedient klanten in heel Nederland. Sinds de oprichting in 1998 hebben wij ons ontwikkeld tot een allround transport- en montagebedrijf met verschillende specialismen. Naast transport biedt Bosch Hedel ook expertise op het gebied van infratechniek, montage en hijswerkzaamheden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf in Gelderland? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

transportbedrijf Gelderland


Expertise en Betrouwbaarheid

Bosch Hedel B.V. staat bekend om zijn expertise en betrouwbaarheid in het transportwezen. Als VCA-gecertificeerd bedrijf zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige transportdiensten die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ons ervaren en deskundige team zorgt ervoor dat vrijwel elke transportopdracht succesvol kan worden uitgevoerd.
 

Transport binnen heel Nederland

Ons transportbedrijf is zeer actief is in Gelderland, maar we verzorgen uiteraard transportdiensten door heel Nederland. Door onze landelijke bekendheid komt u ons materieel en team overal in het land tegen. Of u nu goederen wilt vervoeren binnen Gelderland of naar andere delen van Nederland, Bosch Hedel staat voor u klaar!


Specialismen

Bosch Hedel B.V. heeft zich gespecialiseerd in verschillende vakgebieden om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Naast transport bieden wij expertise op het gebied van infratechniek, montage en hijswerkzaamheden. Hierdoor kan Bosch Hedel complete oplossingen leveren voor uiteenlopende projecten.
 

Speciaal transport, autolaadkraan en hijswerkzaamheden

Ons transportbedrijf Gelderland kenmerkt zich tevens in het vervoer van goederen met een afwijkende maat. Deze uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Voor het vervoeren van speciaal transport in Gelderland bent u bij Transportbedrijf Bosch Hedel aan het juiste adres. Onze moderne vrachtwagens zijn voorzien van een autolaadkraan die bediend worden door gediplomeerde chauffeurs. Zo zijn wij u ook graag van dienst voor autolaadkraan transport en hijswerkzaamheden in Gelderland of elders in Nederland.


Kwaliteit en Veiligheid

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en veiligheid in al onze transport- en montagewerkzaamheden. Bosch Hedel B.V. is aangesloten bij 'Transport en Logistiek Nederland' en bij de 'Vereniging Verticaal Transport'. Hiermee zijn we zeer betrokkenheid bij de branche en streven we naar continue verbetering.

autolaadkraan transport Gelderland


Neem contact op met Transportbedrijf Bosch Hedel

Contacteer Transportbedrijf Bosch Hedel wanneer u een ervaren, betrouwbaar transportbedrijf in Gelderland en omstreken zoekt. Heeft u vragen over onze transportmogelijkheden, behoeft u advies of een offerte op maat voor uw transport? Ons team staat klaar om uw transport- en montagebehoeften te bespreken en de beste oplossing voor uw project te bieden. Bosch Hedel B.V. is uw partner in transport, infratechniek, montage en hijswerkzaamheden.
 

Adres en contactinformatie

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.
Steenovensestraat 2a
5321NE, Hedel (Gelderland)
Tel: 073 599 7458
Mail: info@bosch-hedel.com
 

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

  • Veelzijdig in inframontage en autokraantransport
  • Kwaliteit zonder compromissen
  • Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief
  • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen en sterke relaties.
Transportbedrijf Bosch
Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden