Bel ons:

Hijswerkzaamheden

Naast autolaadkraan transport bieden wij de dienstverlening hijswerk. U huurt een vrachtauto met autolaadkraan en machinist voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden op locatie, in combinatie met onze ervaren medewerkers. In totaal hebben wij 30 medewerkers. Van grondwerkers tot monteurs en van minigravermachinisten tot chauffeurs en autolaadkraanmachinisten. Alles om de klus te klaren!

hijswerkzaamheden

Onze transport projecten

24/7 inzetbaar

Door ons uitgebreide materieel transporteren wij van groot tot klein. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar. Zo passen wij ons aan uw schema aan en niet andersom!

Specialist in bouw- en infrasector

Wij verzorgen autolaadkraan transport voor de bouw- en infrasector. We laden de bouwmaterialen op en transporteren deze naar de locatie. Op locatie lossen of monteren we de materialen met behulp van onze autolaadkranen.

Gecertificeerde medewerkers

Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-veiligheidscertificaat en Veilig Werken Langs De Weg. Onze chauffeurs beschikken over het verplichte TCVT-certificaat voor hijswerk en een groot deel van onze medewerkers is in het bezit van het BHV-diploma.

Voordelige oplossing

Bij aankomst op de locatie kan de chauffeur direct met de eigen autolaadkraan aan de slag. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. Ook is er geen aparte hijskraan nodig, wat direct financieel voordeel oplevert. Aanvullend personeel nodig voor bijvoorbeeld montage? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Zo hoeft u geen aanvullende kosten te maken bij meerdere partijen.

Autolaadkraan transport, hijswerk en montagewerkzaamheden

Onze autolaadkranen en medewerkers voldoen aan alle eisen en zijn in het bezit van de noodzakelijke certificaten voor het uitvoeren van onze werkzaamheden.

Onze voordelen

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is specialist in het verzorgen van autolaadkraan transport en hijswerk in opdracht van bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen voor onder ander de bouw- en infrasector. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Neem contact met ons op!

Hijswerkzaamheden

Hijswerk nodig?

Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is specialist in het verzorgen van hijswerk in opdracht van bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen voor onder ander de bouw- en infrasector. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bosch Hedel Speciaal Transport

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.