Transportbedrijf Gorinchem

Transportbedrijf Gorinchem

U bent op zoek naar een transportbedrijf in de regio Gorinchem? Transportbedrijf Bosch Hedel is gestart in 1998 als traditioneel transportbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist.


Transportbedrijf in de regio Gorinchem

Al uw goederen veilig van A naar B, daar draait het allemaal om bij transportbedrijf Bosch Hedel is gevestigd in Hedel. Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is onderverdeeld in een aantal specialismen; Transport Gorinchem

Autokraantransport & hijswerkzaamheden

Met onze moderne vrachtwagens, allen voorzien van autokraan en bediend door professionele chauffeurs, zijn wij u graag van dienst voor autokraan transport en hijswerkzaamheden in de regio Gorinchem.  Interesse? Neem dan contact met ons op!

Speciaal transport
Het vervoer van goederen met een afwijkende maat is een uitdaging op zich, als ook het materieel wat hiervoor ingezet dient te worden. Is de locatie in Gorinchem bereikbaar met groot materieel en kan er gemanoeuvreerd worden? Deze uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Voor het vervoeren van speciaal transport moet u bij Transportbedrijf Bosch Hedel zijn!

Infratechniek & detachering personeel
De grote diversiteit aan materieel en hulpstukken, in combinatie met ervaren en professionele medewerkers, is de basis om uw infraproject tot een succes te maken. Ons wagenpark bestaat uit bakwagens met autokraan en dubbel uitschuifbare trekker-opleggercombinaties met autokraan.

Handel & Verhuur
Door de toenemende vraag uit de markt naar jonge en betrouwbare gebruikte trucks, opleggers, bedrijfswagens, aanhangers, autokranen, machines en/of tijdelijk materieel is de handel- en verhuurtak toegevoegd aan onze bedrijfsactiviteiten.


Interesse in transport Gorinchem?

Transportbedrijf Bosch Hedel is gespecialiseerd in diverse soorten transporten;
  • Bakwagen transport
  • Bouwmaterialen transport
  • Infra transport
  • Kraantransport
  • Lengte transport
  • Verticaal transport

De kosten voor transport binnen Nederland zijn afhankelijk van de locatie waarnaar u wilt leveren. Om een prijs af te kunnen spreken hebben wij onder andere deze informatie van u nodig maar ook bijv. het gewicht van de goederen en de afmetingen. Wilt u de tarieven weten voor het transport van en naar Gorinchem dan kunt u daarom het beste vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

  • Veelzijdig in inframontage en autokraantransport
  • Kwaliteit zonder compromissen
  • Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief
  • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen en sterke relaties.
Transportbedrijf Bosch
Copyright 2021 © Alle rechten voorbehouden