Transportbedrijf Gorinchem

U bent op zoek naar een transportbedrijf in de regio Gorinchem? Transportbedrijf Bosch Hedel is gestart in 1998 als traditioneel transportbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist.
Transportbedrijf Bosch Hedel B.V. is onderverdeeld in een aantal specialismen;

transportbedrijf gorinchem

Autokraantransport & hijswerkzaamheden

Met onze moderne vrachtwagens, allen voorzien van autokraan en bediend door professionele chauffeurs, zijn wij u graag van dienst voor autokraan transport en hijswerkzaamheden in de regio Gorinchem.
Bij aankomst op de locatie kan de chauffeur direct met onze eigen autokraan aan de slag waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Hiervoor is er dus er geen aparte hijskraan nodig en dat levert u direct financieel voordeel op.
Interesse? Neem dan contact met ons op!

bosch hedel transport

Speciaal transport

Het vervoer van goederen met een afwijkende maat is een uitdaging op zich, als ook het materieel wat hiervoor ingezet dient te worden. Is de locatie in Gorinchem bereikbaar met groot materieel en kan er gemanoeuvreerd worden? Deze uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Voor het verzorgen van speciaal transport moet u bij Transportbedrijf Bosch Hedel zijn!

 

transportbedrijf bosch hedel

Infratechniek & detachering personeel

De grote diversiteit aan materieel en hulpstukken, in combinatie met ervaren en professionele medewerkers, is de basis om uw infraproject tot een succes te maken. Ons wagenpark bestaat uit bakwagens met autokraan en dubbel uitschuifbare trekker-opleggercombinaties met autokraan. De autokranen zijn voorzien van hydraulische hulp-leidingen zodat deze uitgerust kunnen worden met lichtmastklemmen, hydraulische grondboren en knijperbakken.

transport in gorinchem

Interesse in transport Gorinchem?

Transportbedrijf Bosch Hedel is gespecialiseerd in diverse soorten transporten;

  • Bakwagen transport
  • Bouwmaterialen transport
  • Infra transport
  • Kraantransport
  • Lengte transport
  • Verticaal transport

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

transport gorinchem

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.