Masten plaatsen

Masten plaatsen

Lantaarnpalen en masten plaatsen, monteren van bewegwijzering en wegmeubilair.

Het plaatsen van lichtmasten, het monteren van bewegwijzering en het monteren van wegmeubilair is waar het bij ons specialisme “Infratechniek en detachering personeel” om draait.  Of het nu gaat om het plaatsen van een enkele lichtmast of grote aantallen met een montageploeg in een kort tijdbestek. Onze vakkundige medewerkers zijn professionals op montage- en demontagegebied.  Met onze eigen minigravers kunnen wij de benodigde graaf- en grondwerkzaamheden verzorgen bij het plaatsen, verwijderen en (de)monteren.

Wij hebben een grote diversiteit aan materieel, specifiek ingericht op het plaatsen, verwijderen, en (de)monteren van masten, bewegwijzering en wegmeubilair. Ons wagenpark bestaat uit bakwagens met autokraan en dubbel uitschuifbare trekker-opleggercombinaties met autokraan. De autokranen zijn voorzien van hydraulische hulp-leidingen zodat deze uitgerust kunnen worden met lichtmastklemmen, hydraulische grondboren en knijperbakken. Voor al onze vrachtauto’s zijn wij in het bezit van langlopende ontheffingen zodat transport van lange masten of portalen geen problemen oplevert.

Onze medewerkers zijn in bezit van VCA en het certificaat Veilig werken langs de weg of BRL9101. De chauffeurs/kraanmachinisten zijn tevens TCVT-gecertificeerd. Veiligheid is een belangrijk aspect bij uitvoering van onze werkzaamheden en is de basis voor elk project.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Kiezen voor Transportbedrijf Bosch Hedel B.V.

  • Veelzijdig in inframontage en autokraantransport
  • Kwaliteit zonder compromissen
  • Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief
  • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen en sterke relaties.
Transportbedrijf Bosch
Copyright 2022 © Alle rechten voorbehouden